Блестящ Левандовски не спира да вкарва за Байерн

снимка: fcbayern.t-com.de

Байерн (Мюнхен) се наложи с 3:0 над Волфсбург и спечели турнира Дойче Телеком Къп. Баварците бяха без голяма част от игралите на Световното първенство футболисти, но въпреки това не оставиха съмнения за превъзходството си.

Две попадения вкара Роберт Левандовски, а един гол добави Себастиан Роде. И трите попадения паднаха в първите 20 минути и обезмислиха срещата.

По-рано днес Хамбургер ШФ си осигури 3-ата позиция след успех с 3:1 над Борусия (Мьонхенгладбах).

Роберт Левандовски откри резултата в 4-ата минута с глава. Той засече на близката греда центриране на Франк Рибери от дясно. В 15-ата минута младият Себастиан Роде удвои аванса на своите с удар с левия крак. Роде направи двойно с Клаудио Писаро, който преодоля Налдо и му подаде на удобна позиция.

Третото попадение вкара отново Левандовски, но този път с десния крак прати топката в горния десен ъгъл. Отново Клаудио Писаро му подаде след отлична работа в средата на терена с датския младежки национал Пиер-Емил Хьойберг и Джанлука Гаудино.

След почивката срещата очаквано нямаше същото темпо и класа, а нови голове не паднанаха. Въпреки това един от игралите герои от Мондиал 2014 Холгер Бадщубер похвали отбора.

"Младите се представиха на много високо ниво и дадоха заявка, че на тях може да се разчита, каза още Бадщубер.