Юнайтед с разочароваща алтернатива на Видал

снимка: БТА/XINHUA

Въпреки публикациите в чилийския вестник „Меркурико“, националът Артуро Видал е доста по-далеч от Манчестър Юнайтед, отколкото им се иска на феновете на „червените дяволи“.

Тримата най-високопоставени фигури в ръководството на италианския шампион Ювентус отрекоха, че ще предстои трансфер на халфа, но независимо от това английските медии всеки ден бълват информации за бомбастичните оферти от „Олд Трафорд“ към Торино.

По-запознати с трансферната политика на Луис ван Гаал журналисти от Острова обаче днес сериозно отрезвиха феновете на Юнайтед с информация за по-реалната и постижима цел на 20-кратните шампиони.

Вместо Артуро Видал, на „Олд Трафорд“ най-вероятно ще акостира Джеймс МакКарти от Евертън, който играе на същата позиция като чилиеца, но със сигурност не вдъхва същите увереност и класа.

По-паметливи фенове на „червените дяволи“ вече започнаха да публикуват съобщения в социалната мрежа Туитър, в които изразяват разочарованието си от алтернативата на Видал. По подобен начин миналата година в края на трансферния прозорец бе привлечен Маруан Фелаини, въпреки че основната цел бе покупката на Тиаго Алкантара.