Още радост в Мадрид - Роналдо поднови тренировки

Роналдо ще си почива срещу Дортмунд
снимка: БТА/AP

Добрите новини в Реал Мадрид през тази седмица нямат край, след като клубното ръководство потвърди, че звездата на тима Кристиано Роналдо се е завърнал към тренировъчния процес.

Голмайсторът на тима пропусна последните 4 мача на своя отбор, като изпитваше мускулни проблеми, а освен това имаше и контузия в коляното, която му пречеше да се представя на 100% през последния месец и половина.

В крайна сметка, Карло Анчелоти и компания решиха да предпазят португалеца от усложнения и го "забиха" на пейката, като Кристиано не игра нито в Примера дивисион, нито срещу Борусия (Дортмунд) при загубата с 0:2.

Очакваше се той да се завърне срещу Барселона във финала за Купата на Краля, но италианският специалист рискува и не го включи в групата. Въпреки това "кралския клуб" стигна до успех с 1:2.

В първата тренировка след финала обаче Роналдо се включи и тренираше наравно със своите съотборници. Заедно с него се включи и Марсело, като и двамата се отделиха в края на заниманието, за да проведат няколко индивидуални упражнения.

Двамата ще са готови за двубоя срещу Байерн (Мюнхен) на "Сантяго Бернабеу" през седмицата.