Моуриньо разкри защо се е метнал в публиката

снимка: Guliver/Getty Images

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обясни причините, поради които отпразнува по такъв начин вчерашното победно попадение на Фернандо Торес в мрежата на Манчестър Сити в Лондон.

 

Челси спечели сблъсъка с 2:1, но Специалния отново предизвика мини скандал,хвърляйки се в публиката точно зад скамейката на отбора гост. Това донякъде ядоса и мениджъра на "гражданите" Мануел Пелегрини, който призна, че не е имал желанието да стисне ръката на Моуриньо след дербито.

 

Попитан за вчерашната случка на "Стамфорд Бридж", Жозе разкри, че се е втурнал да отпразнува попадението със сина си. Мениджърът на "сините" обясни, че по независещи от него причини, Челси е предоставил сезонен билет на сина му на място, намиращо се именно зад скамейката на гостуващия тим.

 

"Мисля, че Челси са виновни за това", започна Моуриньо. "Исках да купя сезонен билет на сина ми, а те му предоставиха места зад скамейката на отбора гост".

 

"Те трябва да променят това и да дадат билети на детето ми зад нашата скамейка. Затичах се натам, защото исках да отпразнувам гола с него. Вероятно и следващия път ще ме видите да го правя", добави португалецът.

 

Жозе Моуриньо все пак се извини на Манчестър Сити, ако "гражданите" са се почувствали обидени от бурната му реакция.

 

"Ако Сити ми вярват, че съм се затичал към сина ми - тогава страхотно. Ако пък не, тогава се извинявам, ако съм сбъркал".