ВИДЕО: Интернет се присмя и осмя жестоко Арсенал с велика пародия

снимка: Guliver/Getty Images

Очевидно изнервени от пасивното поведение на Арсен Венгер на трансферния пазар (поне до днес), двама фенове на Арсенал направиха невероятна пародия на популярната песен "Thrift shop", в която осмиват по невероятен начин трансферната политика на клуба.

 

От вчера в интернет пространството се появи интересен клип, в който двама играят ролите на Иван Газидис и Арсен Венгер, които преди началото на лятото обявиха, че клубът има 80 милиона паунда за нови попълнения.

 

До вчера обаче бяха взети единствено Яя Саного и Матийо Фламини, които излязоха без пари на "артилеристите". 4-минутния видеоклип осмива жестоко двете покупки, а в същото време популярната песничка е видоизменена, за да включи всички "трансфери", които направи Венгер.

 

В типичен за Англия хумор в песничката са включени имената на Игуаин, Кабай, Суарес и много  други, както и многото попълнения на конкурентите на отбора за челните места. 

 

Песничката е много зарибяваща и със сигурност ще си припявате след третото прослушване. Вероятно и Венгер е направил точно това, защото днес той е необичайно активен и е на път да взриви трансферния пазар с привличането на Йозил, Ди Мария, Ернандес и Демба Ба.

 

Песента може да чуете във видеото под статията: