Божинов се смее на "новината" за побоя в Пловдив

снимка: Булфото

Валери Божинов нито е бил в Пловдив във вечерта на петък срещу събота, нито е бил пребит до несвяст пред дискотека.

 

Това стана ясно от официалното опровержение на МВР-Пловдив по повод на информациите по-рано от днес за инцидент с бившия български национален нападател.

 

Sporta.bg припомня, че в медиите се появи „новината" за побоя, който отнесъл Божинов пред една от известните дискотеки в Пловдив около 4 сутринта в събота. Не бе ясно кои са извършителите и каква е причината да се нахвърлят върху футболиста.

 

„Във връзка с изнесената днес в медиите информация, че футболистът Валери Божинов е бил пребит в Пловдив, заявяваме, че няма какъвто и да било инцидент с футболиста в областния център и публикациите не отговарят на истината", се казва в съобщението, публикувано на сайта на пловдивската полиция.

 

Самият Валери поясни пред Дарик радио, че се смее на изнесените информации за неговите „неволи" в родния град на бившата му съпруга Николета Лозанова.

 

„Мисля да съдя тези, които са го написали. Не ходя по заведения и не знам как и защо моето име е непрекъснато замесено. Бях шокиран, никой няма право да се подиграва, крайно време е да се спре да се спекулира с моето име. Некоректно е да се правят такива неща, да престанат един път завинаги да се занимават с мен", сподели Валери в ефира на Дарик радио.