Йоканович настоя: Отиваме на война, ще им откъснем гръкляните

снимка: levski.bg

Славиша Йоканович определи утрешния двубой срещу шампиона Лудогорец като "война", ден преди дербито на "Герена", което е с начален час 20:00 часа.

 

Сръбският специалист сподели днес, че е имал време да изглади някои компоненти от играта на отбора по време на паузата и заяви, че Левски е готов на всичко, за да спечели срещата срещу "зелените".

 

"Тази пауза ни дойде много добре. Имахме време да правим някои неща. В последно време ми се наложиха експерименти и пусках играчи, които идваха три дни преди мача, но мисля, че това вече не ми се налага", сподели наставникът по време на пресконференцията.

 

"Очаквам, че моят отбор ще им откъсне гръкляните. Ние сме добър отбор, в който всички се отнасяме добре един към друг. Утре трите точки могат да отидат само при един отбор. Футболът не е игра за добри момчета. Сигурен съм, че ще ни подкрепят нашите фенове.

 

Лудогорец трябва да знае, че на Герена не може да очаква друго, освен победа за Левски. Не знам какъв ще е резултатът. Не ми се говори за страх и липса на характер. Утрешният мач ще е война.

 

Следващият ни изпит е утре и той е най-важен. В последните години Лудогорец показва по-добра игра от нас. А също  така и от началото на сезона. Ако се плаша от нещо, нямаше да се занимавам с футбол. Лудогорец не обича да се нагажда, а и няма да се пази за Лига Европа", каза още Йоканович.

 

Той говори и за титулярния състав, като Влади Гаджев няма проблеми и ще почне от първата минута.

 

"Няма проблеми с него и той ще почне срещата. Всички национални отбори имаха мачове, а Лудогорец имат и трима - това е напълно нормално. Орлин Старокин ще замени Станислав Ангелов", каза Йока.