Славия и Локо (Сф) на прага на треньорски смени

снимка: БТА

Славия и Локомотив (София) продължиха трагичния си път в А група и записаха неприятни и тежки поражения в 3-ия кръг на новия сезон.

 

„Белите" бяха категорично сразени на собствения си стадион с 0:3 от шампиона Лудогорец, който излезе на терена в квартал „Овча купел" с голяма част от резервите си.

 

Както Sporta.bg вече ви информира, от трибуните на стадион „Славия" започнаха да се чуват силни викове „Оставка" по адрес на Асен Букарев, който не успява да се справи със задачата си да преобрази тима към този момент.

 

Славия е единственият отбор в А група, който още не е отбелязал гол в първите 3 кръга от шампионата.

 

Букарев дори не даде традиционното изказване пред телевизията, която излъчва мачовете от първенството - ТВ7 - след последния съдийски сигнал, защото веднага се прибрал в съблекалнята по инициатива на Венцеслав Стефанов.

 

Президентът на „белите" очаквано е останал крайно недоволен от облика на тима, който има само 1 точка досега в актива си. Не е изключено Букарев да получи „жълт картон" или направо да бъде сменен още преди следващия кръг в А група.

 

Локомотив (София) също може да прибегне до треньорска смяна, като ситуацията в лагера на „железничарите" е дори по-тежка, защото тимът едва се спаси от изпадане под ръководството на Емил Велев, а стартът на новия сезон е повече от незадоволителен.

 

Локо (Сф) бе на път да загуби в първия кръг от Пирин (Гоце Делчев), но все пак се добра до равенство 2:2. Последва 0:2 от Литекс и викове „Оставка" на стадиона в квартал „Надежда", а сега и срамното поражение с 2:1 при визитата на новака Любимец.

 

Велев може да бъде уволнен в началото на следващата седмица, ако собственикът на „железничарите" Николай Гигов се реши да вземе радикалното решение.