Паро иска победа над Левски

снимка: Булфото

Червената легенда Аспарух Никодимов ще стиска палци на ЦСКА за трети успех над Левски в поредното издание на вечното дерби в събота.

ЦСКА излиза с осакатен състав, заради много наказани, но въпреки това Паро не отписва червените. Той разчита на опитните Мартин Петров и Тодор Янчев да помогнат на младите и да ги поведат срещу съперника, който е в подем след успеха с 3:1 над Ботев за Купата на България.

"Хубаво е, че Стоян Колев се завръща на вратата. Това е голямо признание за него. Ясно е, че ще разчитаме на индивидуални проблясъци. Важно е да компенсираме слабостите си. Те не са малко, което се видя в предишния мач с Левски.

Трябва ни бързи и агресия, да не разиграваме така бавно и да сме малко по-непредвидими. Левски се изкачва по стълбата в момента, но ЦСКА може да ги върне отново на изходна позиция с една нова победа", казва Паро пред "Тема Спорт".

Червената легенда Аспарух Никодимов ще стиска палци на ЦСКА за трети успех над Левски в поредното издание на вечното дерби в събота. ЦСКА излиза с осакатен състав, заради много наказани, но въпреки това Паро не отписва червените. Той разчита на опитните Мартин Петров и Тодор Янчев да помогнат на младите и да ги поведат срещу съперника, който е в подем след успеха с 3:1 над Ботев за Купата на България. "Хубаво е, че Стоян Колев се завръща на вратата. Това е голямо признание за него. Ясно е, че ще разчитаме на индивидуални проблясъци. Важно е да компенсираме слабостите си. Те не са малко, което се видя в предишния мач с Левски. Трябва ни бързи и агресия, да не разиграваме така бавно и да сме малко по-непредвидими. Левски се изкачва по стълбата в момента, но ЦСКА може да ги върне отново на изходна позиция с една нова победа", казва Паро пред "Тема Спорт". Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=477409