Еден Азар готов за битката с Атлетико Мадрид

снимка: БТА/AP

Звездата на Челси Еден Азар със сигурност ще е готов за реванша срещу Атлетико (Мадрид) от полуфиналите на Шампионска лига.

Белгийският национал получи растежение по време на реванша срещу ПСЖ в турнира и оттогава не е играл, но ще бъде напълно възстановен за ответния двубой срещу "дюшекчиите" на "Стамфорд Бридж".

Моуриньо не можеше да разчита на Ето'о и Азар в първия двубой, като това го принуди да излезе много дефанзивна схема, която позволи на тима да стигне до 0:0 преди реванша в Лондон.

Самият играч пътува с отбора за Мадрид, но в последната минута Специалния реши да не го включва в групата за мача, но в реванша се очаква да е титуляр заедно с Оскар и Вилиан.

Състоянието на Ето'о обаче остава под въпрос, като нападателят може и да не успее да се възстанови от контузията, която получи по време на загубата от Съндърланд в миналия кръг от Премиършип.

Иначе, в неделя Челси се изправя срещу Ливърпул на "Анфийлд", но Азар няма да играе като титуляр срещу мърсисайдци, като Моуриньо ще даде почивка на основните си единици в преследване на финал в Шампионска лига.