Тези момчетата ще разбият представата ви за трикове

Всеки уикенд, а често и през седмицата, се радваме на изпълненията на най-добрите футболисти на планетата. Последният случай беше с Неймар, който по време на загубата от Атлетико се отчете със спиращи дъха финтове, които побъркаха защитниците на Атлетико.

Неговите трикчета може да и да са "спиращи дъха", но в следващите няколко минути буквално ченето ви ще удари земята, след като се насладите на това, което предлагат момчетата по-долу.

Фрийстайл футболът може да не е толкова популярен, но определено си има последователи, а и не само той. Очевидно футболът е най-популярната игра на планетата, но във футзала има няколко момчета, на които и Меси, и Роналдо биха завидели.

Едно от момчетата във видеото прави, забележете, задно салто на батут, след което топката между краката му е изстреляна от над 10 метра към баскетболен кош.... единственото, което се чува, е звукът от допира на топката до мрежичката...

Видеото е абсурдно и ще го изгледате поне два пъти, преди да осъзнаете какво се случва. Насладете му се 2-3-4-100 пъти сега...