Победи за Левски и ЦСКА в А група, според Гадателката на Берлускони

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова направи своите прогнози за предстоящите двубои в родната А група, специално за Sporta.bg. Ясновидката залага на трудни победи на Левски и ЦСКА в дербитата съответно срещу Локомотив (Пловдив) и Литекс.

Според гадателката на Берлускони мачовете няма да минат без инциденти и голямо напрежение. Теодора Стефанова очаква и Любо Пенев да остане начело на националния отбор въпреки слуховете за неговото уволнение.

- Какво да очакваме от дербито на кръга между ЦСКА и Литекс?

- ЦСКА и Литекс ще търсят победата, но виждам, че "армейците" ще вземат трите точки в този измъчен мач. Очаква ни много напрегнат мач изпълнен с емоции. Двата отбора ще тръгнат доста агресивно. Литекс ще иска много да атакува, но нещо ще се пропука в защитата им. В ЦСКА са заредени с много позитивизъм за поредна победа в А група. Битката между Стойчо Младенов и Красимир Балъков ще бъде много интересна.

Литекс ще отбележи гол на своя съперник. ЦСКА ще има две много чисти положения в началото на мача. Виждам един гол от близо 30 метра в този двубой. Равностоен мач с голове в двете врати. Напрежението ще се покачва и ще има протести от двата отбора, като "червените" ще бъдат много нервни втората част. Трябва да внимават двата отбора да не завършат с по 10 човека. ЦСКА ще върви много добре, но нещо ще ги попари по някое време. За ЦСКА виждам добър мач от страна на Кукоч, Карачанаков, Буш и Маркиньос. За Литекс очакваме добри изяви от Джордан и Златинов като Балъков може да се наложи да прави принудителна смяна първото полувреме. Очаквам този двубой да бъде много коментиран след неговия край.

- Ще продължи ли Левски успешната си серия срещу Локомотив (Пловдив)?

Още първото полувреме Левски ще покаже едно израстване и характер. Гонзо може да направи промяна в тактиката на отбора. Левски ще атакува силно и ще има положения, но Локо (Пловдив) ще отвърне. Виждам един епизод в 8-10-та минута като може да се стигне до отменен гол. Левски ще открие резултата и ще търси да затвори мача, но пловдивчани ще стигнат до гол преди почивката.

Виждам едно напрежение при игра с ръка и протести на Локо (Пд), което ще нагорещи обстановката. В крайна сметка и тука очаквам една много дискутирана победа за Левски. Аниете, Сърмов и Бедоя ще бъдат най-опасни за "сините", като виждам добър мач и от Минев. В Локо (Пд) Мартин Камбуров и Наков ще са най-опасни за "сините". Един защитник на домакините може да се окаже герой за своя отбор.

- Берое гостува на Черно море, а Ботев (Пд) на Локомотив (София). Ще има ли изненади в тези срещи?

- Черно море ще има своите положения и нищо чудно да открие резултата във Варна. В Берое ще има претенции за дузпа. Венци Христов ще се разпише за гостите, но и този мач няма да мине без спорни моменти и голямо напрежение. Двата отбора ще претендират за дузпа. Очаквам равен двубой като двата тима ще разделят по една точка. Локомотив (Сф) и Ботев (Пд) се намират в напрегната ситуация. Очаква ни равностоен мач, като Локо (Сф) ще тръгне силно, но Ботев (Пд) ще открие резултата. В крайна сметка обаче виждам равенство 1:1 и победа в края за пловдивчани.