Реал Мадрид не спира да вкарва преди двубоя с Лудогорец

галерия:

снимка: БТА/AP

В сряда вечер европейският клубен шампион Реал Мадрид гостува на Лудогорец в двубой от група B на Шампионската лига, като българските футболисти имат всички основания да изпитват не само нетърпение, но и притеснение от предстоящия си двубой с "лос меренгес".

За разлика от Ливърпул, който все още търси най-добрата си форма и не предложи добра продукция срещу "орлите" на своя "Анфийлд", Реал Мадрид изглежда изцяло на другата крайност, когато говорим за моментно състояние и резултати в последните няколко мача.

Кратка справка показва, че воденият от Карло Анчелоти отбор е реализирал зашеметяващите 20 гола в последните си едва четири двубоя, което няма как да не стряска наставника на "орлите" Георги Дерменджиев.

Девет от тези 20 гола са отбелязани от кавалера на Златната топка Кристиано Роналдо, който не спира да вкарва от началото на кампанията и вече има 13 попадения от общо девет изиграни срещи във всички турнири.

Най-резултатни "кралете" бяха срещу Депортиво Ла Коруня, когато галисийците бяха премазани с 2:8 на собствения си "Риасор", който в близкото минало носеше кошмар след кошмар на Реал Мадрид.

4115935

Пет гола Реал Мадрид реализира и във вратата на Елче, като четири от тях бяха дело на Кристиано Роналдо, докато първият мач на тима в тазгодишното издание на Шампионска лига също предложи солидно голово шоу. Швейцарският гранд Базел си тръгна от "Сантяго Бернабеу" разгромен с 1:5, което и ясно подсказа кой е големият фаворит за първото място в група B на турнира.

В последния си мач "белите" подходиха по-пестеливо и вкараха "само" два гола на Виляреал, печелейки комфортно с 2:0 визитата си на иначе не особено гостоприемния "Ел Мадригал".

Равносметката в последните четири срещи на Реал Мадрид е категорична - четири поредни победи и голова разлика 20:4, като за последно "кралския клуб" сбърка в градското дерби с Атлетико, загубено с 1:2 на "Бернабеу".

Във временното класиране на Примера Реал Мадрид заема 5-о място с актив от четири победи и две загуби, изоставайки на четири точки зад лидера Барселона.

Всичко за двубоя Лудогорец - Реал Мадрид можете да видите на ТОЗИ ЛИНК!

Последни пет мача на Реал Мадрид във всички турнири:

Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 1:2

Реал Мадрид - Базел 5:1

Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 2:8

Реал Мадрид - Елче 5:1

Виляреал - Реал Мадрид 0:2