Златен скункс за Домусчиев (ВИДЕО)

снимка: youtube.com

Кирил Домусчиев призна, че не е реагирал по правилен начин на въпроса на репортера на bTV Димитър Тасев и обеща повече да не избухва по подобен начин.

След мача срещу "Локомотив" (София) в петък собственикът на "Лудогорец" три пъти нарече Тасев "олигофрен", след като беше попитан дали не му е странно, че при титла, юбилей и откриване на нова трибуна на стадион "Лудогорец арена" е имало празни места. 

"Напрежението в последните месеци ми дойде малко в повече, но в случая ми стана обидно, че по подобен начин се омаловажава трудът на много хора около мен. Не съм прав да реагирам така и подобна реакция от моя страна няма да се повтори," заяви Домусчиев, след като от предаването "Господари на ефира" му връчиха наградата "Златен скункс".

Собственикът на шампионите каза, че към отбора му е насочена прекалено много омраза, което е довело и до избухването му на стадиона в Разград. 

Бизнесменът пожела професионални успехи на репортера на bTV, както и да стане голямо име в журналистиката, посочва "Дневник". Домусчиев заяви и, че се надява да види Тасев на срещата с медиите утре, за да може да му се извини лично.