Гадателката на Берлускони предвижда победи за Левски, ЦСКА и Милан

снимка: standartnews.com

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова даде обичайните си прогнози специално за Sporta.bg.

Ясновидката бе много близо да познае голямата сензация на Лудогорец след като предвиди равенство с Ливърпул, но в последната минута съдията на мача даде дузпа за домакините и точката избяга от разградския тим.

Теодора Стефанова получи голямо признание в Италия след като категорично бе прогнозирала, че Антонио Конте ще бъде новия треньор на Италия.

Гадателката на Берлускони очаква трудни победи за Левски и ЦСКА в А група и много оспорван двубой между Милан и Ювентус с победа за "росонерите" в края на мача. Тя обеща да видим много голове в днешните мачове.

- Какво ще се случи на срещата ЦСКА - Локомотив (София)?

- Стойчо Младенов ще може да разчита на основните си играчи и Вальо Илиев ще се включи пълноценно в мача заедно с Апостол Попов. ЦСКА има друг облик и играта на тима се получава. Стойчо Младенов ще подбере много точно играчите за своята формация.

ЦСКА ще тръгне много добре и ще има 2-3 много чисти положения. Ще има един дискутиран гол, за който ЦСКА много ще протестира. Дали ще има засада или гол в полза на "червените" това ще реши съдията. Локо (Сф) ще има много добро положение към 10-12та минута на мача, може да удари и греда. Абсолютно равностоен мач с малко повече водене на топката от страна на ЦСКА.

За Локо (Сф) виждам Митрев, Бранеков и Трифонов, които може да се превърнат в герои. За ЦСКА Валентин Илиев, Маркиньос и Карачанаков може да решат мача в полза на "червените".

Двата отбора ще си разделят по едно полувреме. Второто полувреме виждам една игра с ръка и протести, но въпреки всичко ЦСКА ще постигне победата в този сблъсък. "Червените" ще се опитат да затворят мача, за да не се стигне до изненада в последните секунди на мача. Стойчо ще направи непринудена смята второто полувреме. Картоните няма да липсват в този мач и "железничарите" трябва да внимават да не останат с човек по-малко в спорния момент.

- Какво ще се случи на срещата между Хасково и Левски?

- Левски не може да си позволи да подценява отбора на Хасково. "Сините"ще водят играта и ще имат повече положения, но трябва да внимават да не получат късен гол през първото полувреме след автогол или дузпа.

Гонзо иска да види друг облик на отбора и не трябва да подценява своя противник. Валери Домовчийски ще има голям шанс да се разпише и очаквам да го направи. Гаджев и Сърмов ще бъдат много активни. Напрежението в Левски е по-голямо от това в Хасково защото не трябва да губят точки. Хасково ще играят добре и ще търсят да се възползват от своите възможности. Хубенов и Атанасов ще бъдат сред най-добрите за Хасково. Няма да липсват картони в този мач.

- Тази вечер е голямото италианско дерби Милан - Ювентус? Какво трябва да очакваме от този мач?

Много агресивна игра в началото на Милан и Менес може да открие резултата още в 8-та минута. "Росонерите" страдат повече в защита, но това е известно на всички и Индзаги ще поработи допълнително с отбраната. Ще има един момент, в който Милан ще бъде притиснат до стената. Ще се наложи на Алегри да направи принудителна смяна първото полувреме.

Ще има много фаулове и ритане по време на мача, което ще повиши напрежението много. Ще има едно спорно положение за Ювентус първата част, където гостите ще протестират. Хонда, Менес и Ел Шаарави ще изненадат с добрата си игра. За отбора на Ювентус Тевес и Маркизио заедно с Видал ще водят "бианконерите" в мача.

Милан ще имат проблеми с вратаря след критиките, които получи в последния двубой, но ще се справи. Много труден и равностоен двубой. Първото полувреме е за Юве, но Милан ще играе по-добре второто полувреме. Виждам мача да върви към равенство и в крайна сметка Милан да спечели.

Може би ще видим повече голове в този мач. Президентът Силвио Берлускони отново стои близко до отбора като надъхва играчите преди всеки мач. Много време Берлускони не стоеше толкова близо до отбора, но сега отново всички в Милан са като едно семейство. Ще има едно спорно положение за дузпа, което ще се коментира цяла седмица.