Повече от 20 000 ще дерат гърла за "лъвовете" срещу Чехия

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Шансовете на българския национален отбор по футбол за класиране на баражите за Световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 г. намаляха значително след загубата с 2:1 в Армения, но интересът към последния мач на "лъвовете" остава голям.

 

Утре вечер, от 21:15 часа възпитаниците на Любослав Пенев излизат срещу Чехия на Националния стадион "Васил Левски", като се очаква повее от 20 000 души да подкрепят трикольорите.

 

Билетите за мача бяха пуснати в петък, като в началото дори се извиха дълги опашки пред касите, а до края на работния ден вчера са продадени около 12 хиляди от ценните хартийки.

 

Цените, които БФС обяви за двубоя с чехите също не са високи, което предполага, че те няма да бъдат никакъв фактор за решението на хората да отидат на стадиона.

 

Най-масовите билети за секторите "Б" и "Г" са по 7 лева, билет за сектор "В" струва 15, а най-скъпите пропуски по традиция са за сектор "А" - 25 лева. Касите ще работят от 12:00 до 18:00 в понеделник и вторник.

 

Освен на пунктовете за продажба на Националния стадион "Васил Левски", билети могат да се закупят и онлайн на www.eventim.bg, както и на място на касите на Eventim и в търговските партньори на компанията - магазините "Пикадили", Office 1 Superstore и бензиностанции OMV.