И "лъвовете" "уважиха" арменските фенове (СНИМКИ)

галерия:

снимка: news.am

Днес националният отбор на България пристигна в Армения, където утре ще се изправи срещу домакините в един от най-важните си мачове по пътя към Мондиал 2014 в Бразилия.

 

Първия мач в София се запомни с много скандали и напрежение, а България отнесе сурова санкция и игра двубоя с Малта при закрити врати.

 

В Армения обаче не са забравили инцидентите и устроиха запомнящо се посрещане на „лъвовете".

 

Близо 40-50 привърженици на домакините, които бяха въоръжени с димки и бомбички, скандираха срещу нашите национали.Крайните фенове на Армения дори скандираха „Цигани, цигани" по време излизането на нашите от терминала.

 

Играчите на Любо Пенев обаче не се впечатлиха особено от атмосферата на летището в арменската столица. Те реагираха с ехидни усмивки на фенските страсти и дори отвърнаха на провокацията.

 

След като играчите се качиха в автобуса Ники Михайлов с жест от три пръста показа на арменците какво чака играчите им утре на стадион „Републикански", а Спас Делев дори си позволи да употреби неприличен жест към местните привърженици на футбола.

 

Двубоят между Армения и България е утре от 18 часа българско време, а „лъвовете" се нуждаят от задължителна победа, за да продължат със сигурност пътя си към Рио.