Пенев: Някои неща ми дават повод за размисъл

снимка: БТА

Селекционерът на българския национален отбор Любослав Пенев обеща, че "лъвовете" ще изглеждат различно срещу Италия на 6 септември.

 

България записа първа загуба за 2013 година, след като представителният ни тим се представи много слабо и претърпя поражение с 0:2 от Македония в Скопие.

 

Пенев призна, че неговите футболисти не са показали добра игра, но увери, че това ще се промени след по-малко от месец. Тогава освен срещу Италия, българският тим ще премери сили и с аутсайдера в група B Малта.

 

"Забравяме за този мач. Ще си направим изводите. Този двубой бе много показателен за мен", отбеляза Пенев пред камерата на БНТ.

 

"Някои неща, които видях, определено ми дават поводи за размисъл. Тази контрола ми беше много полезна преди мача с Италия. Направихме доста промени, като подходът за мача бе по-различен", добави той.

 

Любо Пенев предупреди футболистите на България, че никой няма гарантирано място в националния тим.

 

"Играчите трябва да са наясно, че аз съм много взискателен към тях. Когато някой не показва нужното ниво, логично е да не бъде част от националния отбор. Предстои ни сериозна работа", обясни Ел Голеадор.