Манолев сравни Канада с Армения

Играта на канадския национален отбор наподобява тази на Армения, каза Станислав Манолев при заминаването на представителния тим на България за контролния мач с "кленовите листа".

Трикольорите играят с тима на Канада на стадион "Зонензее" в градчето Ритцинг, което се намира на около 80 километра от австрийската столица Виена.

Двубоят е в петък (23 май) от 18:30 часа българско време и ще бъде последен за "лъвовете" преди началото на квалификациите за Европейското първенство във Франция през 2016 година.

"Знаем само това, че Канада не са вкарали много голове в последните мачове. Те обаче имат добри футболисти и са добър отбор.

Не сме ги гледали на живо и не можем все още да кажем на кой отбор от нашата стара квалификационна група приличат. Може би на арменците. Тази контрола ще ни позволи да изпробваме някои нови тактики", заяви Манолев на летище "София".

Бившият футболист на Литекс и ПСВ (Айндховен) изкара последния сезон в редиците на Кубан (Краснодар), но неговият договор изтича и най-вероятно няма да бъде подновен.

Манолев разкри, че интерес към него не липсва. "Преговарям с Кубан, но няма нищо конкретно. Имам предложения и от други държави, но има време. Сега мисля изцяло за националния отбор", добави той.