Георги Миланов: Още ми е рано да мисля за трансфер

Футболист номер 1 на България за 2013 година Георги Миланов говори пред медиите преди контролата на националния ни отбор с Канада. Двубоят със северноамериканците е на 23 май в австрийската столица Виена от 18:30 часа наше време.

Миланов, който през този сезон стана шампион на Русия с ЦСКА (Москва), е заедно с останалите национали, които се събраха на лагер в Правец.

"Радвам се, че в първия си сезон станах шампион на Русия. Отидох в голям клуб и беше нормално да имам големи очаквания. Надявам се през следващата година да направим дубъл.

В началото ми беше малко трудно, но постепенно свикнах. В ЦСКА получавам всичко необходимо и аз се старая да давам най-доброто за клуба.

Мисля, че като за първа година се представих нормално, но не и на някакви супервисоко ниво. Треньорът също е доволен от мен. Сега си поставям още по-високи цели. Още ми рано да мисля за трансфер. Все пак съм само от една година в ЦСКА", коментира бившият халф на Литекс.

За мача с Канада той смята, че въпреки непознатия съперник - всяка среща с националния отбор е важна и трябва да се подхожда сериозно.

"Трябва да дадем всичко от себе си, за да се представим добре. Няма значение, че това е контрола и не познаваме нито един футболист на Канада. Ние не сме кой знае колко силни, за да си позволим да подценим който и да е противник", каза Георги Миланов.

Накрая полузащитникът коментира и групата на България в предстоящите квалификации за Евро 2016. "Моите съотборници ме бъзикаха, че нямаме шанс срещу Италия и Хърватия, но аз им казах, че не са прави".