Реал Мадрид представи Иско, той взе номера на Бекъм (ВИДЕО И СНИМКИ)

галерия:

снимка: БТА/AP

Испанският колос Реал Мадрид представи официално новата си перла Иско, който бе привлечен от Малага след края на миналия сезон.


Контрактът на халфа с "лос меренгес" е за срок от 5 години, а днес талантът бе представен на "Сантяго Бернабеу" в присъствието на президента Флорентино Перес.


Около 8000 привърженици на Реал Мадрид уважиха представянето на Иско, който е считан за един от най-бляскавите млади таланти на испанския футбол. 21-годишният андалусец избра екип с №23, който преди години бе носен от английската суперзвезда Дейвид Бекъм.


"Няма нищо по-голямо за един футболист от това да стане част от Реал Мадрид", заяви Иско при представянето си на "Бернабеу".


"Благодаря на президента за това, че направи всичко възможно, за да ме доведе тук. Благодаря и на феновете за посрещането им, както и на семейството ми. Надявам се, че ще спечеля много титли с Реал Мадрид", добави младежкият национал на "Ла Роха".

 

Президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес не пропусна да изрази задоволство от осъществения трансфер.

 

"Макар и да е едва 21-годишен, Иско вече спечели много фенове в Испания, благодарение на своя креативен футбол. Той е млад, но подготвен за предизвикателства. Малага записа исторически за своята история сезон, а с Испания Иско стана и европейски шампион за младежи. Той имаше и други оферти, но предпочете тази на Реал Мадрид", коментира Перес.