Меси ругал и по помощника на Моуриньо?

снимка: Guliver/Getty Images

Крилото на Реал Мадрид Хосе Кайехон шокира футболната общественост, след като разкри, че Лионел Меси е обидил сериозно Айтор Каранка, наричайки го "марионетка на Моуриньо".

 

Името на 25-годишния аржентинец вече беше замесено в няколко скандала по време на Ел класико, след като Арбелоа и Алонсо му биха по един шамар, а телевизионно предаване разкри, че Меси е причакал десния бек на паркинга, за да търси саморазправа с национала. Сега идват и думите на Кайехон.

 

"Меси нарече Каранка "марионетка на Моуринцо", а след мача реши да обижда и Арбелоа", заяви крилото по време на днешната пресконференция преди мача срещу Гранада утре вечер.

 

"На игрището винаги е напечено и разбираме защо хората казват неща, за които съжаляват по-късно. Но това, че професионалист като нас стои час-час и половина на паркинга, за да обиди човек, който е с жена си и детето си, е малко прекалено.

 

"Добрите момчета не винаги са толкова добри, а лошите не са толкова черни", сподели философски Кайехон, като продължи да говори по темата Барселона, настоявайки че той и неговите съотборници трябва да търсят победа на реванша.

 

"Да играем с Барселона винаги е трудно, защото те обичат да държат топката в себе си, но ние трябва да излезем на терена и да дадем най-доброто от себе си в реванша. Подобрихме играта си значително в последните мачове.

 

"Резултатът беше добър за нас, сега сблъсъкът е наравно и всеки има своя шанс да се класира. Не искахме да допускаме гол, но в крайна сметка не издържахме. Трябва да отидем на Камп Ноу с идеята, че трябва да стигнем финала", завърши играчът.