Punto Pelota: Меси причака Арбелоа на паркинга

снимка: Guliver/Getty Images

Телевизионното предаване Punto Pelota, което вчера беше посветено на Ел класико, излезе с информация, че аржентинската звезда Лионел Меси е причакал Алваро Арбелоа на паркинга на "Сантяго Бернабеу" след срещата между Реал и Барса, завършила 1:1.

 

Двамата бяха главни действащи лица, като защитникът успя да обезличи най-добрия играч на каталунците, въпреки че на моменти Меси надделяваше в битката между двамата. Двамата дори бяха хванати в кадър, когато левият в този мач бек залепи шамарче на един от най-обичаните футболисти на планетата.

 

Явно това е накарало Лео да се озове на паркинга след мача и да търси саморазправа с испанския национал, който по това време е бил в колата си заедно с жена си и дъщеря си.

 

Според информацията на предаваното, което обаче е популярно с нетолерантността си към Барселона, Меси доста е нагрубил играча на Реал Мадрид, като една от малкото не толкова тежки думички е била "bobo" (глупак).

 

Играчите си разменили още "мили" думи, а след това Меси се е насочил към автобуса на клубния си отбор, докато Арбелоа се насочил към вкъщи.

 

Това обаче е само продължение на сериала между двамата, тъй като през целия двубой Меси и Арбелоа прикриваха устите си и си разменяха любезности през всички 90 минути на срещата на "Сантяго Бернабеу".