ВИДЕО: Нашамариха Меси насред "Бернабеу"

Вчера Реал Мадрид и Барселона завършиха на равно 1:1 в първи мач от полуфинала за Купата на Краля, оставяйки интригата за реванша на "Камп Ноу".

 

Срещата беше изпълнена с емоции, като положенията пред двамата вратари се редяха едно след друго, като Лопес и Пинто са главните действащи лица, благодарение на които много любители на залозите изпуснаха популярния за двубоя залог от над 2.5 гола.

 

Разбира се, нямаше как Ел класико да мине и без разправии на терена, тъй като и двата тима не си поплюваха и влизаха здраво в краката на съперника, но съдията така и не показа червен картон в срещата, въпреки че имаше няколко играчи, които искрено искаха това.

 

В 78-ата минута обаче се открои един момент, в който любимият футболист на Барселона беше "нашамарен" от играчи на Реал Мадрид - по-точно националите Алонсо и Арбелоа.

 

Какво всъщност се случи? Меси си мислеше, че може би ще бъде отсъдено нарушение срещу него край тъчлинията отдясно, но страничният съдия беше категоричен - тъч в полза на Барселона. Арбелоа пък се приближи към аржентинеца и буквално си го "плесна" през лицето. Меси се опита да протестира, но последва второ шамарче от страна на Алонсо, но той по-скоро погали №10 на Барселона, за да му мине по-бързо от постъпката на левия в този мач бек.

 

Честно казано, нашият екип се надяваше да последва някой побой на терена, тъй като какво е Ел класико, ако играчите не се сбият или треньорите не си бъркат в очите? Но все пак и това е нещо - едва ли са много хората, които могат да нашамарят Меси без да има последствия. Аржентинецът дори не успя да си отмъсти на терена, тъй като това беше от малкото мачове, в които той не успя да отбележи гол.


Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите