ВИДЕО: Докоснат от Бога или просто Димитър Бербатов

снимка: Getttyimages

Каквото и да кажем за Димитър Бербатов ще е малко - той е част от една рядка порода футболисти, за които няма тайни във футбола. Българинът притежава невероятен поглед върху играта, убийствен завършващ удар и магически способности с топка в крака.

 

Поредното доказателство за това е поредното видео, което се появи в интернет с неговите безгранични възможности, които му осигуриха трансфер в Манчестър Юнайтед и статута на най-скъп български футболист в историята.

 

Престоят му в Манчестър Юнайтед е считан за абсолютен провал от английските медии, но единствената причина за това е, че е българин. Да, точно така. Ако беше англичанин, щеше да е капитан на националния им отбор, защото Берба притежава класа, която малко английски футболисти имат.

 

Това го казваме не само защото е българин, но за пореден път се убедихме в това заради последните 8 минути, в които гледахме със затаен дъх изпълненията на родния вълшебник с екипа на Юнайтед. Единственият извод, който можем да си направим, е, че Сър Алекс допусна една от малкото си грешки в брилянтната кариера - така и не даде шанс на Митко да блесне в "Театъра на мечтите".

 

В самото видео ще се убедите сами в това, като в последните три минути са включени кадри и от първия му сезон с Фулъм, където за отрицателно време се превърна в любимец на феновете от английската столица.