СНИМКИ: Отива ли си Пол Гаскойн? Шокиращи кадри с безпомощния Газа

снимка: Guliver/Getty Images

Една от големите легенди на английския футбол Пол Гаскойн отново е на ръба. Газа изглежда по-зле от всякога, а близки до него предричат, че някогашният идол на Острова може да си отиде до броени седмици, губейки тежката битка с алкохола и зависимостта.


Британските таблоиди разпространиха шокиращи снимки, на които се вижда абсолютно безпомощният Гаскойн, лежащ безжизнен до кофа за боклук пред хотела си в Ръсел Скуеър.


До Гаскойн лежат и патериците, с които някогашният футболен бог се предвижва след операция на бедрото, като бившият английски национал не показва каквито и да е признаци на живот.


Популярният крикет играч Рони Ирани, който съдейства за приемането на Гаскойн в рехабилитационна клиника по-рано тази година, сподели, че се страхува от най-лошото.


"Всеки ден хора умират от алкохолна зависимост. Надяваме се, че това няма да е случая с Пол. Не бива да се отказваме от борбата, но сега въпросът е, дали неговото тяло има сили отново да се пребори. Той има и психични проблеми, които правят всичко това много трудно за него", цитиран бе Ирани.


Още вчера "Сън" съобщи, че Гаскойн е припаднал пред "Ройъл Нешънъл Хотел" на Ръсел Скуеър, като преди това е избухнал в сълзи, обаждайки се на бившата си съпруга Шерил и молейки за още пиене. Из джобовете на Газа са били забелязани две бутилки от джин, а според очевидците, той е изглеждал "изгубен и объркан".


През миналата седмица Пол Гаскойн бе арестуван за нападение над бившата си половинка Шерил, като според близките му, той отново е прибягнал до бутилката след претърпяната операция на бедрото.


Ще оживее ли Пол Гаскойн и този път, времето ще покаже. Надяваме се, че Газа отново ще се измъкне от дъното, което вече познава толкова добре. Междувременно, ето и шокиращите снимки с безжизнения Газа:

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите