ВИДЕО: Бербатов е главният герой в най-щурия Harlem Shake

Harlem Shake е манията, която е завладяла целия свят - малки и големи, ученици и възрастни, а бе всички по целия свят, включително и хората в нашия офис.

 

Концепцията вече е до болка ясна - започва музиката и един човек с маска на лицето започва да си танцува, докато хората около него все едно не го виждат и той не съществува. Така е само в първите 15 секунди, а след това избухват всички дружно в щури и често некоординирани движения.

 

След като мажоретките на Кристъл Палас вече пробваха своя талант в изкуството Harlem Shake, Фулъм се превърна в един от първите отбори, които показаха своята креативност в 30-секундно клипче.

 

Разбира се, няма кой друг да е главен герой за "котиджърс" освен звездата на тима Димитър Бербатов, който за пореден път доказва таланта си, който се разпростира далеч извън футболното игрище.

 

Ако очаквате Бербатов да се гърчи и да се чуди в коя посока ще отиде, може би ще останете разочаровани, но само за секунда, тъй като Митко е в типичната за него роля на спокойния и невероятен гений.

 

След като всички изригват след перфектната лунна походка на инициатора, на преден план излиза Димитър Бербатов. Той спокойно се наслаждава на музиката, докато всички се клатят в ритъм, а тениската му е просто убиец - Keep Calm And Do The Harlem, или преведено - Запазете спокойствие и направете Харлем.

 

Мисля, че не е нужно от повече обяснения, така че веднага се насочвайте към видеото, което буквално ще ви свали на земята! Наслаждавайте се!

 

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите.