Творецът Бербатов отново напомни за себе си (СНИМКА)

снимка: Facebook

Димитър Бербатов за пореден път показа, че освен безспорни качества като футболист, притежава и талант на художник.

 

Нападателят на Фулъм, който накара всички на Острова отново да заговорят за него заради феноменалния му гол, с който Берба донесе победата на "котиджърс" с 1:0 над Фулъм през уикенда.

 

След победата, изтръгната с деветия му гол с фланелката на Фулъм, рекордьорът по голове с националния отбор на България, написа в личния си профил в социалната мрежа Facebook, че благодари на всички за хубавите пожелания, като се надява попадението му да се е харесало на феновете.

 

Само преди няколко часа Бербатов отново се активизира във Фейсбук, като този път той сподели част от голямото си хоби извън терена - рисуването. Митко публикува снимка със своя рисунка на любимия си филмов персонаж от "Кръстникът" от едноименния филм на Франсис Форд Копола по романа на Марио Пузо, придружена със следния коментар:

 

"Една бърза рисунка. Най-големия филм.:))))хахаха

Quick drawing..:))..The best movie ever..:))))hahah"

 

Sporta.bg припомня, че Бербатов често е сравняван с героя на Марио Пузо заради физическата му прилика с актьора Анди Гарсия, като самият Митко е признавал, че сагата за италианската мафия е една от любимите му ленти. Благоевградчанинът дори се бе снимал в реклама, в която имитираше култовия персонаж.


Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите