ВИДЕО: Играч празнува гол с движение от тоалетната

Джейсън Пънчън от Саутхямптън спечели световна слава на 21-ви януари, когато се прочу като футболистът, който... отиде по голяма нужда по време на мач.

 

Англичанинът сподели две-три думи с главния арбитър по време на срещата с Евертън, след което притича до тунела, където изчезна от полезрението на феновете за известно време.

 

Когато след минути се върна на терена, чисто нов, публиката на Саутхямптън знаеше как да го поздрави: „Jason Puncheon, he went for a shit" (Джейсън Пънчън отиде да с*ре).

 

Вчера въпросният играч на „светците" отново прикова погледите към себе си, този път главно заради чисто футболни действия на игрището.

 

Той вкара първия гол в мрежата на Манчестър Сити за знаменития успех с 3:1, която почти короняса Манчестър Юнайтед за шампион на Англия.

 

Но не това е важното - култовото в мача дори не беше фамозния автогол, който си вкара Гарет Бари и накара социалните мрежи да се усъмнят в участието му в „черно тото".

 

Най-паметните кадри от домакинството на Саутхямптън ще останат тези с начина, по който Пънчън отпразнува гола си във вратата на Джо Харт.

 

Играчът отиде до флагчето за изпълнение на корнер, приклекна и демонстративно забърса задните си части, за да покаже, че и той има чувство за хумор, както феновете на „светците".

 

Пънчън може да бъде наказан от строгата и тотално лишена от въпросното чувство за хумор ФА, но пък демонстрира, че наистина „няма лоша реклама".

 

 


S1-0M www.fasthighlights.comby 2013fasthighlights