ВИДЕО: Култов Балотели се мъчи с коледни бонбони

Голямата звезда на италианския футбол и Манчестър Сити Марио Балотели участва в специалната коледна програма на „гражданите", която цели да накара феновете да усетят празничната атмосфера чрез пожеланията на любимците си.

 

Италианският нападател, който взриви Острова не само с головете си, но с ексцентричния си характер, отново даде материал за статиите на жълтите вестници с пожеланията си към привържениците на Сити.

 

От официалния сайт на „гражданите" съвсем съзнателно пуснаха видеото с Балотели в суров вид, въпреки че той развали първоначалната идея на сюжета.

 

Феновете на Сити могат да си направят заключение, че Марио не може един бонбон да развие, както се казва.

 

Колегите му от отбора му подадоха популярните в Обединеното кралство и САЩ коледни бонбони с пожелания - тяхната идея е двама души да дърпат от двете страни и победителят да получи не само лакомството, но и малък подарък или късметче със сентенция.

 

Супер Марио на няколко пъти не беше доволен от развоя на играта и не се задоволи с един подарък, затова настоя три пъти да издърпа от късметите.

 

В крайна сметка му се падна листче със сентенция, която въпреки че не беше кой знае колко прозорлива, също го забавляваше и той чистосърдечно призна, че не я разбира.

 

„Коя част от часовника е винаги стара? Втората му ръка", прочете Балотели и сподели, че не е схванал за какво става въпрос.

 

Така или иначе преди италианецът да започне да се забавлява с бонбоните, все пак намери време да пожелае на феновете на Манчестър Сити „Весела Коледа" и да им благодари за подкрепата.

 

На края на видеото Супер Марио отново честити Рождеството и Нова година, този път на италиански.