Колумбиец дойде на поправителен при Стойчо Младенов

снимка: Булфото

Колумбиецът Жерсон Леонардо Серано се появи на стадион „Българска Армия".

 

22-годишният футболист футболист се присъедини към лагера на ЦСКА и се включи в сутрешната тренировка. След обед той ще вземе участие и във второто занимание на тима за деня.

 

Серано играе по дясното крило и има испански паспорт, което значи, че няма да заема мястото на чужденец, ако се стигне до договорка между него и „армейците".

 

Колумбиецът е бил младежки национал на своята страна. Интересното е, че той се появява в Борисовата градина за втори път. През март 2012 година Серано игра в една контрола на „червените", но не бе одобрен от Стойчо Младенов и си замина.

 

Сега наставник на ЦСКА отново е Младенов, а Серано ще се опита да поправи впечатленията, които е оставил при предишната си визита в България.

 

Междувременно стана ясно, че бившият футболист на Локомотив (Пловдив) Рангел Абушев се е разбрал с ЦСКА и ще облече червената фланелка от новия сезон.

 

Абушев не пожела да поднови договора си със „смърфовете" и напуска Пловдив като свободен агент.

 

През миналия шампионат Абушев изигра 28 мача и отбеляза 7 попадения за Локомотив и идва по желание на Стойчо Младенов. Очаква се освен него с ЦСКА да парафират Християн Кировски, Валентин Илиев, Апостол Попов, Нджонго Присо и Стоян Колев.