"Червени шампиони" закупи 100% от акциите, вторник обявяват новите шефове в ЦСКА

снимка: Булфото

Ръководството на „Титан" е продало 100% от акциите на новото дружество „Червени Шампиони", похвалиха се от самото дружество.

 

Сдружението „Червени шампиони" е получило акциите на „Титан" след като са поели дълг от 10 милиона лева към държавни органи, футболисти, треньори и футболни агенти .

 

Пълна информация около сделката за ЦСКА се очаква във вторник, когато ще бъде представено новото административно и спортно-техническо ръководство на клуба. Ще бъдат обявени и основните насоки за бъдещето развитие на клуба.

 


Днеска на стадион „Българска армия" пристигна Стойчо Младенов, който договори и последните подробности около новия си договори с ЦСКА. Стойчо се завръща за 4-ти път начело на ЦСКА.

 

Спортният директор Аспарух Никодимов призна, че ЦСКА ще трябва да прави трансфери за 2-3 дни за да може да бъде готов за шампионата. Първият двубой на „червените" от новия сезон е на 20 юли срещу Локомотив (Пловдив).

 

Ето и съобщението на сдружение „Червени шампиони"

 

Във връзка с медийния интерес по темата с футболен клуб ЦСКА от Червени шампиони Ви информираме за следното:

 

1. На 10.07.2013г. беше подписано споразумение за продажба на 100% от акциите на ПФК ЦСКА АД.

 

Цената на придобиване е, както беше съобщено по-рано- поемането на 10 млн. лв. дълг към държавни органи, футболисти, треньори, футболни агенти и др.

 

2. Във вторник, 16-ти юли, от 16:00ч. на пресконференция ще бъде представени новото административно и спортно-техническо ръководство на клуба.

 

Ще бъдат обявени и основните насоки за бъдещето развитие на клуба. Мястото на провеждане на пресконференцията ще бъде съобщено допълнително. Клуб "Червени шампиони"