Новите собственици на "Армията", гледат заниманието на "червените"

снимка: Булфото

След като сутринта Александър Тодоров беше гост в студиото на БНТ1, където говори за бъдещите планове на групата от бизнесмени за ЦСКА, бившият изпълнителен директор се озова на "Армията".

 

Той разкри интересни подробности относно предстоящата покупка на тима, а преди заниманието в 10:00 часа на "червените" Тодоров беше вече на стадион "Българска армия".

 

Очаква се днес да бъдат проведени финалните разговори между групата бизнесмени и "Титан", като до края на деня трябва да бъде подписано предварително споразумение, а след това да бъдат прехвърлени и акциите на тима.

 

След като тези процедури бъдат одобрени, новото ръководство незабавно ще започне изплащане на заплатите на футболисти, треньори и служители, както и погасяване на задълженията на ЦСКА.

 

В същото време тренировката на тима отново беше водена от Сашо Борисов, който имаше на свое разположение 20 футболисти. От основната група отсъстваше Нджонго Присо, който има контузия.

 

След финализиране на преговорите с "Титан", почти сигурно Стойчо Младенов ще акостира в Борисовата градина и отново ще поеме "червените".