“Титан“ връща ЦСКА на Александър Томов

снимка: SPORTA.BG

Единият от сегашните собственици на ЦСКА Иво Иванов беше категоричен днес, че е готов да даде акциите на отбора на бившия президент на тима Александър Томов, ако той и останалите "мистериозни" бизнесмени имат план за спасението на 31-кратните шампиони.

 

Това заяви самият той днес на "Българска армия", като в следващите по-малко от 48 часа трябва да стане ясно какво точно е бъдещето за най-титулувания български клуб.

 

"Вчера разбрах от медиите за интереса на бизнесмените. Преди това е имало преговори само с Венци Живков", започна Иванов, коментирайки информацията, че има желаещи за пакета от акции на ЦСКА.

 

"Александър Тодоров ми каза, че на място ще видя с кого ще преговарям. Ако се убедя, че са сериозни хората, съм готов да им предоставя акциите и да съдействам. Ако Томов има парите да издържа отбора, защо да не му върнем ЦСКА. Ако има някаква идея да заповяда.

 

ЦСКА не може да бъде чист клуб в момента. Постоянно излизат задължения, които плащаме. Мнението ми е, че ако не се разберем с купувачите, трябва да спрем спортните права на това дружество. Друг ЦСКА може да има всякакъв.

 

Има трима човека, които трябва да им направим поклон - Стоян, Паро, Димитър Пенев. Хора, които искат да спасят името ЦСКА. Трябва да сме им благодарни, че се заеха със задачата ЦСКА да остане в А група.

 

Имаше декларации и сълзи да се махнем - ето, няма го. Няма да го има нито в новото, нито в старото дружество. Тримата героя смятат, че могат да дадат пари за ЦСКА и той да остане в А група.

 

Не знам къде е Стоичков, с него имахме уговорка 10-15 бизнесмена да застанат зад ЦСКА", коментира Иванов.