ЦСКА започна без треньори новата седмица

снимка: Булфото

Тази суртин тренировката на ЦСКА премина и без помощниците на Христо Стоичков.

 

Двамата треньори Стефан Генов и Петко Петков също не се явиха в „Борисовата градина" след като неяснотиите около клуба продължават.

 

Христо Стоичков е информирал своите помощници да изчакат развитието на нещата около ЦСКА, защото няма яснота около бъдещето на клуба.

 

Тренировката тази сутрин бе водена от Роко Перота и Стоян Йорданов, който е един от основателите на ЦСКА 1923. Дори 15-те футболисти, които се явиха за тренировката се изненадаха от отсъствието на треньорите.

 

Впечатление направи и засиленото полицейско присъствие на входа на стадиона. Днес или утре трябва да има повече яснота около бъдещето на ЦСКА.

 

Sporta.bg припомня, че вчера ветерани и легенди на ЦСКА създадоха ново дружество „ЦСКА 1923" и обявиха публично, че искат да закупят лиценза на Нефтохимик.

 

Идеята всъщност е Нефтохимик да заиграе в София под името ЦСКА 1923, а след това да се обедини с истинския ЦСКА след изплащането на дълговете.

 

Няколко от играчите вече напуснаха ЦСКА като Нджонго Присо, Лукас Саша и Мишел Платини. От българите това направиха Спас Делев, Пламен Крачунов и Мишо Венков.