Лешоядите разграбват късове от умиращия ЦСКА

снимка: Булфото

ЦСКА се намира в критично положение, а днес ситуацията стана още по-тежка, след като Христо Стоичков не се появи на тренировката на стадион „Българска армия".

 

Това провокира един по един футболистите да започнат открито да изразяват недоволството си от абсурдите, които се случват в клуба вече около месец.

 

Нджонго Присо недвусмислено заяви, че няма намерение да търпи повече безпаричието и дори обмисля възможността да даде собствениците „Титан" под съд.

 

В същото време става ясно, че другите български грандове искат да се възползват от изпадналия в кома „армейски" клуб и да разграбят най-качествените футболисти на „червените".

 

Ботев (Пловдив) вече се договори с ръководството на ЦСКА за преотстъпването на мадагаскареца Абел Анисе.

 

Шампионът Лудогорец пък се е прицели в цели трима от асовете на „армейците" - възстановеният Антон Карачанаков, капитанът Мишел Платини и Спас Делев.

 

„Орлите" все още не са започнали официални преговори за въпросните футболисти, но дебнат най-подходящия момент да направят решителната крачка.

 

Сигурно е, че Лудогорец няма да се наложи да плаща много за триото, защото в момента „Титан" не са в състояние да изразяват никакви претенции към играчите си, които открито заплашват с бойкот и съд.