Тошко Янчев: Подиграха се с всички легенди, сега и с бате Ицо (ВИДЕО)

снимка: Булфото

Тодор Янчев за пореден път показа, че ЦСКА за него е религия, а феновете са това, което формират този велик клуб.

 

Както е известно, халфът беше натирен от "Българска армия" и подписа договор за още една година със Славия, но размени няколко приказки с феновете на "червените" по време на контролата между двата отбора.

 

Преди нея стана ясно, че "Титан" остава собственик на клуба, като няма да има сделка с Гриша Ганчев. Информацията, че акциите са подарени на Христо Стоичков също се оказа невярна, а Камата напусна бесен "Армията".

 

"Идвайте вие и да ги изметем. Сега се подиграват и с бате Ицо. Изиграха някакви.... сега и той ще си тръгне. За съжаление, тия се подиграха с толкова легенди, а сега и с най-голямата на света.

 

"Той ми каза днес, че свършва всичко. Бъдете вие задружни. Без публиката ЦСКА е нищо. Пернишките боклуци да си взимат и да си ходят там. Ако играем във В група, ще се върна. Лошото е, че сега подписах нов договор.

 

"Оня големия директор си искал парите, сега пък си искал и строителните материали...да го...", коментира пред феновете Тодор Янчев, които след минута запяха дружно името му, а той започна да се прегръща с тях.

 

Какво още каза Янчев може да видите във видеото под статията.