Нов скандал в ЦСКА – Стоичков не се появи на “Българска армия“

снимка: Булфото

Тоталният хаос в ЦСКА продължава с пълни сили, след като тази сутрин старши-треньорът на тима Христо Стоичков не се появи на стадион "Българска армия" за заниманието на "червените".

 

Положението в тима е повече от тежко, след като футболистите проведоха кратко занимание под проливния дъжд под ръководството на асистентите Стефан Генов и Петко Петков, като са заявили, че спират всякаква дейност за клуба, докато не си получат възнагражденията.

 

Стоичков вчера заяви, че през следващата седмица ще вземе окончателно решение дали ще остане в клуба, като сподели, че има два ултиматума към ръководството на ЦСКА, от които само един е спазен към този момент.

 

Също вчера Димитър Борисов даде коренно различно мнение, като заяви, че през следващата седмица именно Камата ще е новият собственик на "червените". Това беше обявено и преди няколко дни, като се смяташе, че Стоичков държи всички акции на тима - факт, който беше опроверган от Иво Иванов в понеделник.

 

Какво точно се случва в ЦСКА, никой не може да каже към този момент. "Титан" заявиха, че сделката с Гриша Ганчев пропада и фирмата остава собственик на тима. В същото време ЦСКА има да покрива 12 милиона лева дългове (по думи на Иво Иванов), въпреки че преди време се заговори, че "червените" дължат далеч повече от тази сума.

 

Стоичков пък заяви, че ще основе ново дружество и ЦСКА ще почне на чисто с ново име и без задължения, но засега отборът се запазва в този вид въпреки всички промени.

 

Очаква се следващата седмица да има развитие около хаоса в клуба - кой ще бъде собственик, остава ли Христо Стоичков, ще има ли ново дружество или всичко ще продължи по старому.