Стоичков: Нямам договор с ЦСКА, моите контракти са безсрочни

снимка: Булфото

Днес новият старши треньор на ЦСКА Христо Стоичков предизвика истински фурор при пристигането си на стадион "Българска армия" днес.

 

Камата дойде с помощниците си Петко Петков и Стефан Генов и изведе отбора на първа тренировка пред непрестанните аплодисменти на огромно множество фенове, дошли да посрещнат легендата.

 

След заниманието Стоичков каза няколко думи пред медиите, като подчерта, че в следващите няколко дни ще даде специална пресконференция, на която ще даде повече подробности, защото той също трябва да се запознае със ситуацията в клуба.

 

Легендарният футболист на ЦСКА и Барселона изрази задоволството си, че се връща в клуба, от който тръгна за големия футбол и обеща желязна дисциплина на "Армията". Камата още отсега предупреди играчите си, че няма да търпи никакви своеволия от тяхна страна, а той поема ангажимента те да са обезпечени с всичко необходимо, за да могат мислят само за футбол.

 

"Щастлив съм, че се се върнах в ЦСКА. Мога да обещая, че ще има дисциплина. Ще направя всичко по силите си за доброто на клуба.

 

Футболистите трябва да разберат, че трябва да се раздават във всеки един мач и тренировка. Играчите трябва да бъдат обезпечени и да мислят само за футбол. Не искам да виждам футболисти, които се мръщят като бъдат сменени", бяха първите думи на Стоичков.

 

"Имайте търпение, всичко ще си дойде на мястото. Щом съм дошъл в ЦСКА, вярвам, че всичко ще бъде наред. Нямам договор с ЦСКА, моите контракти са безсрочни", отсече Камата.

 

Стоичков коментира и случващото си в лагера на вечния враг Левски, където пък се завърна близкият му приятел Наско Сираков.


"Наско се завръща там, където му е мястото. Пожелавам му успех, с него дойдоха и големите успехи на националния отбор", каза Камата.


"След няколко дни ще направим една по-голяма пресконференция, на която ще обясним всичко, което ще се случи в клуба, защото и аз трябва да се запозная със ситуацията", завърши носителят на Златната топка за 1994 година.