Голяма еуфория на "Армията" заради Христо Стоичков

галерия:

Първата тренировка на ЦСКА започна при огромен интерес.

 

Много фенове на „червените" се събраха за да посрещнат своя любимец Христо Стоичков, който се завръща в клуба.


Камата пристигна по-рано на стадион „Българска армия" заедно с помощниците си Петко Петков и Стефан Генов.

 

Христо Стоичков се появи малко след 10:00 часа в тунела и това предизвика бурната реакция на феновете. Близо хиляда фена започнаха да пеят и запалиха факли. По традиция Бай Добри излезе пред всички футболисти и поля пътя им с вода.

 

След тренировката ще има пресконференция, на която Христо Стоичков официално ще бъде обявен за треньор и след това ще обяви своя екип. Очакват се и още промени в управленското тяло на клуба.


Христо Стоичков изведе 15 футболисти на първата тренировка днес. Двама нови футболисти направиха впечатление в тази група. Това са Камен Хаджиев и Николай Дюлгеров, който е играеше в ЦСКА миналата година.

 

От тренировката отсъстваха Апостол Попов, Костадин Стоянов и Серж Нюанджи като съдбата на тримата не е ясна, но по-скоро Стоичков няма да разчита на тях. Вчера пък стана ясно ще Сержиньо е разтрогнал договора си с ЦСКА.

 

 

Ето и имената на футболистите, които се пуснаха в първата тренировка: Нджонго Присо, Анисе, Михаил Венков, Ангер Грънчов. Станко Йовчев, Венци Василев,Иван Бандаловски, Лукаш Саша, Мишел Платини, Марсиньо, Божидар Стойчев, Антон Карачанаков, Пламен Крачунов.