Обрат: Стойчо Младенов се завръща в ЦСКА

снимка: Булфото

Стойчо Младенов, а не Христо Стоичков, ще наследи Милен Радуканов като треньор на ЦСКА, научи TV7.

 

Екзекутора на Ливърпул е пред сензационно завръщане в Борисовата градина като част от промените, които ще настъпят в 31-кратните шампиони след сделката между Гриша Ганчев и Титан.

 

Христо Стоичков пък ще изпълнява функциите на директор, а не на старши треньор, както бе тиражирано през последните дни.

 

Sporta.bg припомня, че собственикът на Литекс е провел среща с тарторите на „червената" агитка и ги е уверил, че историческите постижения на „армейците" ще останат непокътнати и целта пред тима винаги ще бъде единствено влизане в групите на Шампионската лига.

 

Също така Ганчев е дал на феновете картбланш да изберат новото име на отбора, за да го припознаят като свой след сливането с Литекс.

 

Така се стигна до идеята новото име на ЦСКА и Литекс да бъде ЦСКА 1923. Според плановете на Ганчев тимът ще провежда подготовката си в Ловеч, а мачовете си ще играе на стадион "Българска армия".

 

Sporta.bg уточнява, че Стойчо Младенов има да получава около 250 000 лева от предишния си престой като треньор на ЦСКА, които от „Титан" все още не са му изплатили. Стигна се дори до съд, който разпореди в срок до 14-ти юни Екзекутора да получи дължимите суми.

 

Иначе Гриша Ганчев предвижда реконструкция на "Българска армия", като идеята на бизнесмена е стадионът да бъде напълно покрит.