ЦСКА отново отложи старта на подготовката

снимка: cska.bg

ЦСКА за пореден път отложи старта на своята подготовка за новия сезон.

 

По план "армейците" трябваше да излязат за първо занимание още миналия четвъртък, 6 юни, но впоследствие бе оповестено, че това ще се случи на 10 юни, понеделник.

 

Днес обаче чрез своя официален сайт "червените" съобщиха, че първата тренировка ще бъде в сряда, 12 юни. Все пак утре футболистите ще се съберат на стадион "Българска армия", а първите два дни ще преминат в медицински изследвания.

 

Ситуацията в клуба все още е неясна, тъй като почти сигурният нов наставник на ЦСКА Христо Стоичков в момента е в САЩ, а все още няма яснота около въпроса ще има ли смяна на собствеността.

 

Всичко това трябва да стане известно през новата седмица и по всяка вероятност е причина подготовката да бъде отложена. Именно в началото на новата седмица Стоичков се прибира в България и ще бъде представен официално като старши-треньор.

 

Ето и съобщението на официалния сайт на ЦСКА:

 

Утре (10.06), представителният отбор на ЦСКА София стартира лятната си подготовка за сезон 2013/2014, която започва с провеждането на медицински прегледи на футболистите.


Първата тренировка на тима е насрочена за сряда (12.06), от 10:00 часа на стадион „Българска армия". След заниманието ще се проведе пресконференция в залата за срещи с медиите на стадиона.


Напред червените!


ЦСКА ЗАВИНАГИ!