СНИМКИ: ЦСКА започна подготовка, феновете палят свещи

галерия:

снимка: БТА

Днес отборът на ЦСКА започна подготовката си за пролетния дял от първенството. Футболистите бяха изведени за първата си тренировка за 2013-а година от временния наставник Сашо Борисов и кондиционния треньор Роко Перота, като заниманието започна с традиционния крос в Борисовата градина.

 

Подготовка с ЦСКА започнаха над 30 футболисти, като в групата бяха трите нови попълнения - Мартин Камбуров, Ивайло Чочев и Венци Василев, както и няколко юноши, които ще се подготвят с първия отбор.

 

В заниманието участие взеха всички играчи на "армейците", включително и Мишел Платини, който през декември миналата година самоволно си позволи да излезе във ваканция по-рано от позволеното. В групата бяха и нарочените за освобождаване Джереми Родригес и Бернардо Тангариня.

 

Преди тренировката четирима привърженици на ЦСКА запалиха свещи пред съблекалнята на стадион "Българска армия" и разпънаха транспаранти с надпис "Свещите за вас, ЦСКА за нас".

 

По-късно днес се очаква повече фенове на "червените" да се съберат в Борисовата градина и да протестират срещу ръководството на клуба.

 

Според информация от стадион "Българска армия" пък утре трябва официално да бъде обявено името на новия старши треньор на "червените", който ще поведе отбора за първия му подготвителен лагер в Алания (Турция) на 10 януари (четвъртък).