В Сърбия лъжат - в Левски не са предлагали договор на Сале Янкович

снимка: БТА

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков отрече категорично информацията, че Александър Янкович е отказал да поеме отбора, тъй като никой не е предлагал на сръбския специалист възможността да дойде на "Герена".

 

Бившият помощник на Муслин в Левски беше широко спряган за наследник на Николай Митов, който беше уволнен след три поредни гафа - загубена Купа на България, глупаво изпусната титла и загуба с 2:0 от казахстанския "колос" Иртиш (Павлодар).

 

Смяташе се, че Сале Янкович е главен фаворит за поста, но днес в сръбската преса излезе информация, че той няма никакво желание да напуска Цървена звезда, за да поеме "сините".

 

Наско Сираков обаче даде да се разбере, че никой не е предлагал договор на треньора. Той отново използва профила си в социалната мрежа Фейсбук подобно на вчерашния случай, когато написа, че Мъри Стоилов е отказал да се върне в Левски.

 

"Информацията, че Сале Янкович е отказал на Левски е пълна измислица, по простата причина, че никой не го е канил :)))", сподели Сираков.

 

Очаква се до утре следобед да се знае името на заместника на Николай Митов, а първенството започва само след няколко дни.

 

В Левски пък се очаква доста интересна седмица, като освен нов треньор, се очакват и нови играчи. Освен това част от сегашните футболисти ще бъдат пратени при юношите. Това вече се случи с Влади Гаджев, който беше изритан от първия тим по-рано днес.