Какво да очакваме от Вечното дерби и Ел Класико?

Гадателката на Берлускони прогнозира победа за ЦСКА във Вечното дерби на България. Теодора Стефанова предвижда труден и измъчен успех за „червените“ в края на двубоя, като дербито няма да мине без да ескалация на напрежението, като се очакват и картони, а някои положения ще бъдат доста дискутирани след това.

Ясновидката даде своите виждания и за голямото дерби днес в света на футбола между Реал Мадрид и Барселона, като очаква победа за каталунците. Теодора Стефанова предизвика истински фурор с прогнозите си за Лудогорец – Базел, където прогнозира точното развитие на двубоя с гола в последната минута на Йордан Минев.

- Какви трябва да очакваме от голямото българско дерби между Левски и ЦСКА от А група?

- ЦСКА ще започне добре мача, но ще има положения пред двете врати в началото. „Червените“ ще искат повече да водят играта и да организират повече атаки. Виждам две чисти положения за ЦСКА в началото, като едното може да бъде отсъдено като засада и да има протести от страна на „червените“. Левски ще се засили в края на първото полувреме и тогава ще има своите шансове пред вратата на „армейците“.

Виждам обаче, че ще се пропука нещо в защитата на Левски. ЦСКА има много по-голям шанс да открие резултата, а Левски ще се опита да обръща мача. Второто полувреме мачът ще бъде много отворен и по едно време ще ескалира напрежението, като съдията ще даде много картони. Виждам протести за едно много лошо нарушение и червен картон. Изобщо няма да бъде спокойно в тези минути и напрежението ще се отрази на играта. Ще има една дузпа, но може да се превърне в неотсъдена заради съдията.

В крайна сметка ЦСКА ще стигне до успеха ненадейно в последните минути. В герой за ЦСКА може да се превърне Серджиу Буш, Мариньос. Може Карачанаков и Бергонси да се включат добре. За Левски ще виждам добри изяви от страна на Аниете, Валери Домовчийски, който ще получи своя шанс в този мач.

- Ще успее ли Лудогорец да продължи и с победите в първенството?

- Лудогорец ще води играта и ще открие резултата. Черно море ще има своите положения като някои по-млади играчи ще получат шанс. „Моряците“ със сигурност ще отбележат гол и ще се представят добре. Лудогорец не трябва в никакъв случай да се отпуска и ще търси да затвори мача. В крайна сметка шампионите ще спечелят, но няма да им е лесно в никакъв случай. Може би победата за Лудогорец ще дойде в края на мача. Очаквам Александров и Марселиньо да поведат отбора от Разград. За Черно море Георги Божилов и Иван Коконов може да стигна до гол.

- Реал Мадрид и Барселона излизат в най-голямото дерби, очаквано от целия свят. Какво ще се случи в Ел Класико?

- Двата отбора ще стартират много добре в мача, но ще си разделят по едно полувреме в мача Много равностоен мач ни очаква. Реал Мадрид ще има повече шансове за гол , а след това шансовете ще бъдат за Барселона. Виждам един нелеп гол на празна врата от страна Барселона, после Реал Мадрид ще търси да обърне мача.

Второто полувреме отново двата отбора ще се подгонят и ще гледаме много красиви голове, като единия ще бъде на Роналдо. По едно време ще ескалира напрежението в мача и ще има картони, но много равностоен двубой. В крайна сметка виждам победа за Барселона в този мач.