Какво да очакваме от Лудогорец - Базел в Шампионска лига?

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова прогнозира специално за Sporta.bg развитието на двубоя между Лудогорец - Базел от Шампионската лига тази вечер. 

Ясновидката очаква много равностоен двубой на стадион "Васил Левски" и победа в последните секунди за българския шампион.

Според Теодора двубоя ще върви към равенство преди българите да нанесат своя удар в поредния драматичен двубой с участието на Лудогорец.

Гадателката говори и за другия двубой в група B на Шампионската лига между отборите на Ливърпул и Реал Мадрид.

- Лудогорец излиза в борба за първи точки срещу Базел в Шампионската лига. Ще успее ли българският шампион да се справи с тази трудна задача?

- Виждам, че Базел ще започне много силно и ще се опита да направи натиск. Лудогорец ще спре атаките на швейцарците с много голяма агресия. Защитата трябва да бъде много концентрирана и да внимава, защото виждам една греда за гостите, която ще стресне малко нашите играчи.

След това един неприятен фаул ще накара футболистите на Лудогорец да протестират срещу съдията. Лудогорец ще има няколко чисти положения, като едното почти ще влезе във вратата. Определено ще бъде равностоен двубой, като двата отбора ще си разделят по едно полувреме.

Лудогорец ще строят повече атаки и ще играят по-освободено. Виждам равенство в този мач, което накрая ще бъде превърнато в победа от Лудогорец. Със сигурност това ще бъде още един от "лудите" мачовете на българския отбор. Напрежението ще се отрази и върху Базел, които ще имат претенции за дузпа. Един от двата спорни момента ще се обсъжда много и след мача.

В крайна сметка в последната минута на продължението Лудогорец може да затвори мача. Очаквам добри изяви от Дяков, Марселиньо. Моци може пак да се прочуе с изявите са. В Лудогорец трябва да внимават за картоните, за да няма наказани за следващите мачове в Шампионската лига. За Базел виждам Фабиан Шер и Шкелзен Гаши да направят силен мач. Може вратарите да се превърнат в герои за своите отбори.

- Какво да очакваме от двубоя между Ливърпул и Реал Мадрид?

- Много добро първо полувреме виждам на "Анфийлд". Ливърпул ще започне много добре и може да стигне до гол в началните минути на мача. Реал Мадрид обаче ще обърне развия на мача и на резултата. На този мач също ще има претенции към съдиите след един нелеп гол, който може да получат Реал. Испанците ше имат претенции към съдията за дузпа. Имената на Кристиано Роналдо и Марио Балотели ще бъдт много коментирани след този двубой. За Ливърпул очаквам Марио Балотели, Стивън Джерард и Глен Джонсън да се разиграят. За Реал Мадрид в герои може да се превърнат Роналдо,, Бензема и Хамес