Хамес с прекрасен жест към фен, пробил охраната на "Бернабеу"

снимка: БТА/AP

Вчера Хамес Родригес беше официално представен като второ ново попълнение за Реал Мадрид, след като "кралския клуб" финализира сделката с Монако за 80 милиона евро и сключи договор с играча за срок от 6 години.

Плеймейкърът след това се появи на "Сантяго Бернабеу", където над 40 хиляди души се появиха, за да посрещнат новия "галактико" на Флорентино Перес, който събра стряскащо нападение в испанската столица.

Истерията около Хамес може да се сравни само с пристигането на Кристиано Роналдо през 2009 година, когато стадионът се пръскаше по шевовете при представянето на португалския голмайстор.

Дори Кристиано обаче не изживя това, през което премина Хамес при първите си стъпки на "Сантяго Бернабеу".

Фен на Реал беше облечен в жълта тениска (на Колумбия), подобна на жилетките, които ползват стюардите, и в крайна сметка беше допуснат на терена, където побърза да прегърне Хамес. Тогава обаче го пресрещнаха охранителите, които бяха готови да го изхвърлят от стадиона.

Новото попълнение на Реал Мадрид обаче се прояви в изключителна светлина, след като успя да убеди охраната да пуснат запалянкото, а след това го прегърна и му подари една от топките, с които показваше техническите си умения.

Още един фен успя да прескочи оградата на стадиона, но той се размина "само" с топка.

Ето и видео от любопитната ситуация: