Миланов от Русия: Не мога да имам притеснения

Звездата на българския футбол и най-ново попълнение на ЦСКА (Москва) Георги Миланов сподели пред bTV, че се чувства добре след трансфера в руския гранд.

 

След две години постоянни спекулации, че плеймейкърът може да заигра в Германия, Испания, Англия, Франция, Русия, а дори в Левски или ЦСКА, в крайна сметка националът избра ЦСКА, но този от Москва.

 

През миналата година "армейците" станаха шампиони и в момента подсилват състава си за участието в груповата фаза на Шампионската лига. Бившият играч на Литекс пък е много доволен от развоя на събитията.

 

"Последните дни бяха много напрегнати. Днес ми беше първата тренировка и ме приеха много добре. Радвам се, че се отнасят с мен като с добър футболист.

 

Притеснения не мога да имам. Отначало ще ми е малко по-трудно, но ще се опитам да се адаптирам възможно най-бързо, за да се развивам и играя добре", коментира още Миланов.

 

След като парафира своя договор вчера, днес той се запозна със съотборниците си, както и с треньорския щаб, които досега бяха на турне в Азия. Той проведе и индивидуален разговор с треньора Слуцки.