Сираков: Нов защитник ще има със сигурност

снимка: Булфото

Победи в първите два кръга на Лига Европа са абсолютно задължителни за Левски, а всичко друго ще бъде тотален провал, заяви изпълнителният директор на "сините" Наско Сираков.

 

Вицешампионите все още търсят нов футболист за центъра на своята отбрана, а според легендарният нападател, съвсем скоро ще бъде осъществен такъв трансфер.

 

"Свършихме добра работа, но резултатите ще ги видим в официалните мачове. Мисля, че отборът е подготвен добре. Показахме добри неща в някои от мачовете, но има и какво да се желае. За първите два мача сме готови, въпреки че сме едва в началото на сезона. Продължаваме с тези играчи, които са тук, но няма гаранции, че това ще продължи дълго. Определено има играчи, които могат да дават повече на Левски. Продължаваме да търсим централен защитник, но той трябва да ни свърши работа, а не да се чудим как да се отървем от него след няколко месеца. Ще вземем защитник със сигурност", каза Сираков.

 

"Имаме сили да отстраним първите два съперника и ако не го направим, това ще бъде провал. Не знаем много за Иртиш, но ще ги наблюдаваме в следващите три дни. Със сигурност, те са под нивото на Левски. Или поне на книга", добави той.