Треньорът на Фиорентина наби свой футболист и го уволниха (Видео)

Голям екшън се разигра вчера в тима на Фиорентина по време на равенството 2:2 с изпадналия Новара.

 

Треньорът на тима Делио Роси бе главно действащо лице като се нахвърли да бие своя футболист  сърбина Адем Ляич, а по-късно от тима официално обявиха, че уволняват треньора. Изглежда нервите в тима от Флоренция са опънати до края след нестабилното представяне.

 

Отборът на Фиорентина е над зоната на изпадащите на безопасно място, но тима разочарова през целия сезон. Снощи срещу Новара, който вече изпадна Серия Б, домакините от Флоренция допуснаха два гола за 0:2, като в последствие успяха да изравнят резултата .

 

Екшънът се разигра точно след втория гол на гостите от Новара в 30-та минута. Веднага след това Делио Роси реши да извади Адем Ляич от титулярния състав като пусна на негово място Рибен Оливейра.

 

Сръбският футболист, докато се прибираше на резервната скамейка направи саркастичен жест към треньора, който веднага се нахвърли и започна да го бие. Ситуацията приличаше по-скоро на среща от българските В групи.

 

Делио Роси започна да налага Ляич и притеклите се на помощ футболисти спасиха младия сърбин от линч. Съвсем нормално по-късно вечерта от ръководството на Фиорентина излязоха с официално съобщение, че треньора на тима е уволнен.